avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare la Inspectoratul Teritorial de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare la Inspectoratul Teritorial de Munca

O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu s-a schimbat nimic în problemele mele de muncă. Nu dorește să imi dea Contractul de munca nici dupa un an si nici alte acte contabile solicitate. Firma, un start-up, este inregistrată la distanță, in alt judet, noi lucrăm (legal sau nu) în București. Pot depune aici la ITM București? Cum să procedez cât mai eficient? Nu am posibilitatea să fac drumuri la distanță. Multumesc pentru orice sugestie concretă!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 26 Iulie 2020
Buna ziua,
Gasiti pe net datele de contact ale ITM Bucuresti.
Puteti depune acolo o sesizare anonima dar nu stiu daca o vor lua in considerare sau nu...
Am spus ca NU doresc sa fie anonima.....
Inseamna ca am inteles eu aiurea...
Scuze!
itmbucuresti@itmbucuresti.ro este adresa pe care puteti trimite sesizarea dvs.
Multumesc1 Am facut sesizarea, e in lucru.

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fac o sesizare la itm ptr neplata orelor suplimentare ... Maria# Maria# Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare dar aș vrea sa fie anonima sa nu se afle ca eu am facut sesizare ptr ca eu inca lucrez acolo ... (vezi toată discuția)
Munca la negru anonim666 anonim666 Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)