avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare ...

Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare dar aș vrea sa fie anonima sa nu se afle ca eu am facut sesizare ptr ca eu inca lucrez acolo și deasenenea as vrea sa fiu la munca in aceea zi
cum pot proceda ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 27 Iulie 2023
Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit OG nr.27/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)
Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Sesizare la inspectoratul teritorial de munca Sophia1975 Sophia1975 O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu ... (vezi toată discuția)