avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sesizare reala sau nu !!??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sesizare reala sau nu !!??

Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna cine a facut sesizarea si pentru ce,au refuzat spunand ca nu au voie sa spuna .
Intrebarea mea este: Am dreptul legal sa stiu cine a facut sesizarea si pentru ce sau nu? Daca da cum trebuie sa procedez?
Multumesc anticipat. X-(
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2014
romalex, utilizator
Cel mai recent răspuns: romalex , utilizator 13:20, 26 Iunie 2014
Buna ziua!

La sesizare este obligatoriu ca persoana care o face sa ramana in anonimat.

Cu stima.
Si daca sesizarea este anonima?(fara nume si prenume)?
Pentru dumneavoastra trebuie sa ramana anonima.
Nu conteaza. Politia se va sesiza din oficiu.
Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau in considerare şi se clasează.

Alte discuții în legătură

Control disciplina in construcții ancavd ancavd Buna ziua, in urma unei sesizări formulata către disciplina in construcții aceștia au voie sa între pe proprietatea privată/ imobil ? De asemenea cum ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)