avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O sesizare la o instituție de stat poate fi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O sesizare la o instituție de stat poate fi protejatâ de ...

O sesizare la o instituție de stat...poate fi protejatâ de ...anonimat ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:46, 29 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.7 alin.1 din OG 27/2002, petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit prezentei ordonanțe.

De asemenea, funcţionarii publici au obligaţia să păstreze secretul de stat, secretul de serviciu, precum şi confidenţialitatea în legătură cu faptele, informaţiile sau documentele de care iau cunoştinţă în exercitarea funcţiei publice, în condiţiile legii, cu aplicarea dispoziţiilor în vigoare privind liberul acces la informaţiile de interes public.
Bună ziua...vă mulțumesc pentru răspuns. Dar,că să fiu mai concret ...vreau să fac o sesizare la o secție de pshiatrie ,binențeles,cu datele mele personale,dar doresc sa nu-mi fie dezvăluită identitatea persoanei la care mă ...refer. Este legal că,medicul să-mi păstreze anonimatul?
Sectia de psihiatrie n-are competenta si nici menirea de a primi petitii, si nici de a da raspunsuri la sesizari.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Control disciplina in construcții ancavd ancavd Buna ziua, in urma unei sesizări formulata către disciplina in construcții aceștia au voie sa între pe proprietatea privată/ imobil ? De asemenea cum ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)