avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Ce tarif trebuie să plătească PFA -ul, II sau I F daca solicita o autorizație de capturare animale sălbatice de la Agenția pentru Protectia Mediului in condițiile in care prin Ord. 865/2014 sunt prevăzute tarife pentru persoane juridice și persoane fizice?
La ce categorie de tarif încadrăm PFA -ul, II și IF pentru a putea obține această autorizație?

Alte discuții în legătură

Pfa Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua. Va rog să+mi spuneţi dacă este adevărat că veniturile din agricultură pentru PFA , Intr. familiale şi Intr. Individuale sunt scutite de ... (vezi toată discuția)
Hg 150/2011-impozit din agricultura rompell rompell HG 150/2011,Art. 42 k) 9. În categoria veniturilor din agricultură şi silvicultură considerate neimpozabile se cuprind: - veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Miere vanduta direct de apicultor, cum facturez? se plateste impozit 16%? mariusghitoiu mariusghitoiu Buna ziua, Tatal meu este apicultor cu PFA, prin intermediul caruia a accesat masura MASURA 141 acum 3 ani. In acest context am/are urmatoarele ... (vezi toată discuția)