avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art 253 Distrugerea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art 253 Distrugerea

Buna ziua, în cazul în care o persoana împrăștie substanțe chimice, insecticide peste proprietatea mea, acestea ajungând peste legumele și fructele de pe proprietate contaminându-le ( insecticidul folosit fiind non-agricol), poate fi considerata distrugere de bunuri art.253 cod penal.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Art 253 distrugerea Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu Buna ziua, în cazul în care o persoana împrăștie substanțe chimice, insecticide peste proprietatea mea, acestea ajungând peste legumele și fructele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu o problema. am niste vecini nesimtiti, ... Cristian-Emanuel Cristian-Emanuel Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Am niste vecini nesimtiti, care in loc sa le faca pasarilor tarc acoperit, ridica gardul de sarma dintre curtea lor si ... (vezi toată discuția)
Legea 145 / 2014 adriancostache adriancostache Buna ziua As dori sa va descriu urmatorul caz, referitor la implicatiile fiscale si la aplicarea Legii nr.145 / 2014: Sunt posesorul unui teren agricol, cu ... (vezi toată discuția)