avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Daca reiau activitatea cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani, cu un contract de munca de 1 ora/zi, pot primi stimulentul de insertie?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
cmc25ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 15 Iulie 2020
Acordarea indemnziatiei pentru CCC sau a stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca prevazut in c.i.m. - norma intreaga sau timp partial.

Stimulentul de insertie se acorda persoanelor care în perioada în care sunt îndreptăţite să beneficieze de concediul pentru creşterea copilului obţin venituri supuse impozitului pe venit.

Prin urmare, in situatia in care aveti un contract part-time beneficiati de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pentru a beneficia de stimulentul de inserție, pe ... Aeiou Aeiou Buna ziua! Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, pe lângă condiția reînceperea activității cu minim 60 de zile înainte de a împlini copilul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Andreeabalint23 Andreeabalint23 Dacă revin din ccc cu 60 de zile înainte dar am contract de munca la 2 h... Beneficiez de stimulent de insertie? Ținând cont ca la cim de 2 h nu se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție ... Crystyana13 Crystyana13 Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție care acum se acorda odată cu întoarcerea la munca la împlinirea vârstei de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)