avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Am mostenit impreuna cu sora mea un teren in cote parti(eu 11oo mp si casa si sora mea 450 mp).Eu doresc iesire din indiviziune prin dezmembrare insa sora mea are probleme de sanate si este internata intr-un centru de batrani si nu este posibila o intelegere cu ea.Care este calea prin care pot rezolva problema dezmembrarii avand in vedere ca ea are executare silita pe cota ei de teren din cauza unei datorii la banca?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:17, 15 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Prin instanta se solicita iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să ne reorganizăm loturile moștenite. ce să alegem, vânzare sau dezmembrare? vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. In trecut am dezmembrat un teren pe care erau si constructii. Dezmebrarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune doina.dd doina.dd In anul 2005 am cumparat un teren extravilan de 5000 mp in Timisoara, impreuna cu alti 5 prieteni, fiecare cu o parte anume.Acum vrem sa iesim din indiviziune, ... (vezi toată discuția)