Buna ziua ,am fost căsătorită in anul 1985 ,in anul 1989 despărțită in fapt in urma căsătoriei rezultă 2 copii.An anul 2000 decedeaza mama mea,in 2001 se face succesiunea la care tatal meu ma despagubeste si îmi ofera o suma de bani cu care este cumpărată o garsonieră.Este mentionat si in hotărârea judecătorească.An anul 2002 decedeaza fostul sot.Anul accesta am dorit să vand garsonieră si nu am putut pentru că trebuie făcută taxa de succesiune după sot.Acum copii cer dreptul cum ca este dobândită in urma căsătoriei.Mentionez am fost despărțită in fapt si garsoniera este cumpărată ca despăgubire de la succesiunea mamei mele este o hotărâre.Multumesc si sanatate t utturor.
ce este mentionat in hotararea judecatoreasca? faptul ca tatal v-a oferit sulta?
este irelevant cata vreme nu dovediti ca din acei bani s-a platit garsoniera.
ideal ar fi ca in actul de cumparare sa scrie ca banii provin din mostenire.
faptul ca ati fost despartita in fapt nu va foloseste decat intr-un eventual proces, daca puteti demonstra asta.
Ideea era sa fie specificat in contractul de vânzare cumpărare ca pretul garsonierei a fost platit din suma plătită de tatăl dvs.
Cata vreme nu s-a menționat acest lucru, iar la momentul achiziționării nu erați legal divorțata, garsoniera este bun comun cu soțul.
Garsoniera este bun comun al sotilor, era avantajos sa specificati un contractul de vanzare-cumparare faptul ca pretul a fost platit din suma remisa de tatal dvs.
Partaj
m_m
Buna izua,
Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)