avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradatie de merit - neglijenta in serviciu sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradatie de merit - neglijenta in serviciu sau sustragere de documente

Am depus dosarul pentru gradatie de merit , profesor .
Dosarul cand l am depus avea 145 de file , totul a fost notat.
La inspectorat dosarul a ajuns pentru evaluare si stabilirea punctajului tot cu 145 de file , dar lipsesc din el filele de la 20 la 45.

Cu toate acestea punctajul meu a fost foarte ridicat la mare distanta de a doua pozitie care a obtinut calificarea pentru gradatia de merit.

Deci am obtinut gradatia de merit , dar nu pot sa mi explic cum au putut sa dispara 25 de file din dosarul meu.

Ce este aceasta?
Neglijenta in serviciu nu poate fi , zic eu ca n are cum.
Este sustragere de documente.

Cum se pedepseste si cine raspunde?
Dosarul a plecat de la directiunea scolii si a ajuns la inspectorat.

Prin alte parti nu acirculat.

Ce pot sa fac sa aflu adevarul?
Contestatie , mai am o zi dar nu vreau sa fac.

Vreau sa astept sa mi primesc dosarul si apoi sa vad calea de urmat.

Orice sfat juridic este bine venit , nu ma pricep deloc la domeniul juridic.
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Intimidare si constrangere Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul incident. Un candidat din invatamant, si-a depus dosarul in vederea unui transfer la o scoala, urmand ca sa tina o ... (vezi toată discuția)
Pretransfer cadre didactice 2015-neacordarea acordului scolii monicachifor monicachifor Sunt un profesor care a participat la etapa de pretransfer sesiunea 2015. Conform metodologiei in vigoare am depus un dosar (cu toate actele necesare) la ... (vezi toată discuția)