avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reduceri promotionale deschidere magazin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reduceri promotionale deschidere magazin

Buna ziua,

Este legal ca la deschiderea unui magazin sa existe o perioada de aprox. 1 luna de reduceri promotionale?

Stiu ca este nevoie de o perioada de 30 de zile anterior perioadei de reduceri promotionale in care produsul sa se vanda la pret intreg, dar sunt curios daca exista o exceptie pentru magazine proaspat deschise, deoarece am vazut practica destul de des.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
Reduceri de preturi la produsele unui magazin online Alex Barbosa Alex Barbosa As dori sa aflu raspunsul asupra mai multor aspecte legate de functionarea magazinelor online. Chiar si contracost, am cautat insa pe net si nu am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Preturi de vanzare in activitatea de comert cu amanuntul virtual si in magazin calsic vlasceanuanca vlasceanuanca Pot sa am preturi de vanzare diferite in magazinul on-line si in magazinul de vanzare cu amanuntul clasic? Reducerile de preturi din cataloagele de promovare ... (vezi toată discuția)