avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... curte comuna spatiu de joaca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

curte comuna spatiu de joaca

Este legal ca asociatia de proprietari sa hotarasca amaneajarea unui spatiu de joaca si sa construiasca un gratar in curtea comuna a blocului ,
Mentionez ca locuiesc la demisol si spatiul de joaca se va afla la 3 metri de geamurile mele.
Cel mai recent răspuns: lucian23471 , utilizator 21:57, 19 Iulie 2020
Conform dispozitii in vigoare=Legea picnicului,este interzis realizarea de gratare in vecinatatea imobilelor de locuit in comun
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa hotarasca contrar legilor in vigoare
Sesizati oficial politia teritoriala
Multumesc ,incerc sa gasesc legislatia cu privire la spatiul verde din jurul blocului daca asociatia de proprietari are dreptul sa faca anumite proiecte fara acordul tuturor locatarilor,cel mai mult ma deranjeaza ca sunt aproxim 20-30 copii de 2 -5 ani care se vor juca practic la mine pe terasa.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
lucian23471, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - gratar in curtea blocului ana1978 ana1978 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la urmatoarea speta. Asociatia de Proprietari a blocului meu a votat construirea unui gratar foarte aproape de ... (vezi toată discuția)
Gratar tescan elena tescan elena Buna ziua, locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde de langa bloc Eneri Eneri Asociatia noastra are in spatele cladirii un spatiu verde unde cei de la etajele superioare vor sa puna un gratar si o masa. Problema este ca cei de la parter ... (vezi toată discuția)