avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Bună ziua, aș dori să știu dacă pentru cei născuți înainte de 2000 (obligatoriu 8 clase) se va aplica legea de 10 clase obligatorii. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:02, 21 Iulie 2020
Nu exista nici o lege de 10 clase.
Mă refer la faptul ca acum dacă nu ai 10 clase nu poți da pentru permis.
Nu exista NICI O LEGE care sa ve conditioneze obtinerea permisului, legat de 10 clase absolvite. Ce nu e clar ?
Scuze ma refeream la codul rutier [ link extern ]
E o știre falsa, nu vedeți ca nu spune care e legea care prevede asa ceva. Nu există o astfel de lege. E ultimul răspuns pe care vi-l dau, dacă nu credeți scrieți la publicația respectiva sa va indice numărul legii respective.

Alte discuții în legătură

Se mai da legea in care sa ai 10 clase pentru permis? Corina271 Corina271 Buna ziua! Se mai da legea in care sa ai 10 clase din luna iulie pentru a obține permisul de conducere? Sau s-a mai amânat? (vezi toată discuția)
De cate clase e nevoie pentru a obtine permisul de conducere? IrinaTudor15 IrinaTudor15 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti (pentru ca nu am gasit nicaieri un raspuns clar, ci numai propuneri) a intrat in vigoare propunerea conditionarii ... (vezi toată discuția)
Cod rutier iulie 2020 macrita macrita Buna seara Mai pot obtine permis de conducere daca am 7 clase.Mentionez ca am facut SCOALA DE SOFERI si am dosarul pregatit pentru examen. (sala) Va ... (vezi toată discuția)