avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii 2021
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii 2021

În cazul acestor incertitudini care planează asupra legii pensiilor am la dvs urmatoarea intrebarea . Cei care nu avem norocul de a iesi anul acesta la pensie cu coeficient de corecție de 1,41 dar putem iesi anul următor după ce lege vom iesi la pensie 263/2010 Sau 127/ 2019 si cum se va calcula cu vmp 75 ca in 127/2019 Sau ca fractie ca in 263/2010 ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:17, 20 Iulie 2020
Pana la 31/08/2021 indicele de corectie nu poate fi mai mic de 1,41, daca nu se modifica legea.
Cat priveste VPR, cred ca valoarea acestuia va suferi modificari in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie lege . pe ce lege se va iesi la pensie anul acesta si ... papacostas papacostas Pensie lege . Pe ce lege se va iesi la pensie anul acesta si anul viitor ? Se va iesi pe 263/2010 sau 127/2018 ? Ce coeficient de corecție se va aplica după ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 4luni la an la grupa 2 de când până când este ... Tachici Dionisie Tachici Dionisie Reducerea de 4luni la an la grupa 2 de când până când este valabilă (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)