avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot intermedia angajari in afara Romaniei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot intermedia angajari in afara Romaniei?

Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari:

1. In vederea colaborarii cu o firma de plasare a fortei de munca din afara RO dar tot in cadrul UE, exista o cale de a deschide o firma de consultanta aici si daca da, sub ce coduri CAEN
2. Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite?
3. Daca nu, exista o alta cale prin care pot intermedia o angajare in afara RO dar in tari din cadrul UE cu perceperea unui comision?

Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare firma resurse umane iuliamitrache iuliamitrache Buna ziua, doresc sa ifiintez o companie de recrutare si plasare a fortei de muca + consultanta management. Ma poate ajuta cineva cu detalii despre ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie sa am in activitatea principala? Mihuti Mihuti Buna ziua, ce cod CAEN trebuie sa am in activitatea principala a firmei sau pot folosi din codurile CAEN activitati secundare daca doresc sa aduc muncitori NON ... (vezi toată discuția)
Care caen se potrivește? smilys smilys Buna ziua, ajutati-mă vă rog care dintre CAEN-uri s-ar potrivi cel mai bine. Doresc să înființez un SRL, activitatea propriu zisă va fi promovarea ... (vezi toată discuția)