avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod CAEN trebuie sa am in activitatea principala?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod CAEN trebuie sa am in activitatea principala?

Buna ziua, ce cod CAEN trebuie sa am in activitatea principala a firmei sau pot folosi din codurile CAEN activitati secundare daca doresc sa aduc muncitori NON UE?
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihuti , utilizator 22:16, 23 August 2023
In calitate de ce sa-i aduceti ? pentru a lucra pentru dvs sau sa intermediati angajarea lor in alta parte?
Buna ziua,

Intermediem angajarea intre Agentia din Asia si Angajatorul din Romania.Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cod CAEN 7810 - Activități ale agențiilor de plasare a forței de munca.
Buna seara,
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7810 e bun pentru plasarea fortei de munca a cetățenilor non ue pe teritoriul româniei? stelian20 stelian20 Buna ziua. Am societate comerciala cu cod CAEN activ 7810. Doresc plasarea fortei de munca a cetățenilor non UE pe teritoriul României. Este suficient codul ... (vezi toată discuția)
Codul caen si activitatea firmei 2ntz 2ntz buna ziua, Am si eu cateva nedumeriri, pe care le voi adresa in diferite topicuri cu titluri diferite pt a nu face un amestec de pareri si raspunsuri. Din ce ... (vezi toată discuția)
C.e cod caen este nevoie? Mihai.Deac Mihai.Deac Buna ziua, stie cineva pentru activitate recrutare personal din Asia pentru angajatori din Romania ce cod CAEN este nevoie?7810 sau 7830?unele firme ... (vezi toată discuția)