avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz al bancii: In anul 2009 am deschis un depozit la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz al bancii: In anul 2009 am deschis un depozit la CEC Bank ...

Abuz al bancii: In anul 2009 am deschis un depozit la CEC Bank cu dobanda de 6% cu o suma maricica de bani. Depozitul era fara cont curent atasat. Banca prin 2011 a modificat produsul in sensul ca a creat 2 dobanzi diferite, pentru depozitele cu cont curent fiind o dobanda decenta apropiata de dobanda pietei iar pentru depozitele fara cont curent atasat dobanda a fost setata la 0.0001%, deci aproape 0. Nu am fost notificat si nu am stiut de acest lucru (banca sustine ca a notificat). Acum m-am trezit ca am aproape aceeasi bani in depozit dupa 9 ani. Am pierdut enorm cu inflatia.
Ce fel de cerere se poate introduce in instanta ? (actiune in raspundere delictuala, cerere de indreptare materiala, etc) Care este termenul de introducere a cererii? Este un abuz?
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
carlitosbest, utilizator
Cererea o introduce avocatul angajat în urmă unei consultații.juridice în care prezentati acte,discutati etc.Sper ca nu va imaginati ca puteti face demersuri singura nu este vorba despre o amendă de circulație care se contesta cu modele tip(visul justitiabilului roman)ci de un proces ce necesita un grad de specializate ridicat.Indreptarea de eroare materiala nu are nici o legatura cu procedurile/actiunea dvs ,este ca si cum comparați mere cu ozn-uri.Inainte de a demara orice demers solicitați opinii de specialitate la prima vedete sansele depind de dovedirea notificării sau nu de către banca a schimbării tipului de cont.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate instrumente economisire cec liviul68 liviul68 Sunt posesorul unor librete CEC \"cu dobanda pe termen\" si \"cu dobanda si castiguri in autoturisme\" emise in anul 1985. Doresc sa stiu daca in prezent mai ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dintr un depozit cec bank Steluta diaconu Steluta diaconu Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular fiind mama mea care a decedat. ... (vezi toată discuția)