avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie Covid19. Mama ...

Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie Covid19.
Mama angajatei mele de la magazinul alimentar a fost descoperita cu rezultat pozitiv la testul pentru covid si se afla internata in spital, iar la rândul ei angajata mea trebuie sa stea in carantina 14 zile deoarece a avut tangente cu ea. Magazinul de afla in mediul urban si vreau sa aduc alta vânzătoare care sa se ocupe de vanzare deoarece vor ramane oameni fara alimente, dar vreau sa stiu ce masuri trebuie sa i-au inainte de aceasta. O a doua problema ar fii ca asistenta de la spital care a consult-o pe angajata mea a batut toba telefonic in satul de alaturi ca ea avea simptome de covid si sa nu mai mearga nimeni la acest magazin, desi i-au iesit toate analizele perfect,doar ca trebuie sa stea in carantină, vreau sa intreb oare e ceva corect ce a facut asistenta, are voie sa dea astfel de informatii despre viata privata a pacientului. Eu daca voi redeschide va dati seama cum e gandirea la tara si nimeni nu se v-a mai apropia din cauza ca cineva vorb este in necunostinta de cauza.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
Mihai.L, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent covid 19 goegbv goegbv Buna ziua. Lucrez ca asistent medical la spitalul CF Craiova, spital suport covid 19. Doresc sa stiu daca beneficiez de acest stimulent de 2500 lei. Am avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Spor condiții pericoluloase in laborator de analize medicale cu teste covid Werther66 Werther66 Buna ziua, Va rog sa mă ajutați cu următoarea problema legata de locul de munca: -lucrez într-un laborator de analize medicale , într-un spital de ... (vezi toată discuția)