avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Concurs de catrene - fara premii !!!
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Concurs de catrene - fara premii !!!

Buna. Impreuna cu colega Maran Corina , am pus la cale ,,organizarea" unui mic concurs de catrene. Va fi insa un concurs doar la modul ...abstract, intrucat nu avem , fiindca este criza , niciun premiu de oferit. Insa s-ar putea sa fie distractiv. Poate pe parcursul desfasurarii lui, cine stie, se vor ivi niste sponsori. :D;)
Ca idee, asa cum cu totii stim, catrenul este un gen literar in care folosim 4 versuri, cu rima incrucisata sau imbratisata , cu ritm , masura si tot tacamul . Ne-am dori insa sa ne bazam pe o anumita tema, de aceea, propunem folosirea a 4 cuvinte date , care sa se regaseasca in cuprinsul catrenului. Si fiindca este iarna, se apropie sarbatorile si este vremea colindelor, iar noi vom redeveni , cel putin in sufletele noastre, din nou, copii, sa fie o tema ...de sezon.Asadar, cele 4 cuvinte sa fie: omat, mos, copilarie, bradut.
Daca mai exista si alte propuneri , in vederea imbunatatirii acestui demers, asteptam sugestii.
P. S. Concursul se va derula pana dupa 1 ianuarie. :D=D>=D>=D>
;)
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Ar fi bun un premiu acolo , macar sa apara in dreptul profilului o medalie pentru catrenistul lunii sau anului .

Nici un telefon nu ar fi de lepadat ! :P
Nu ar fi rau, insa nu putem sa emitem pretentii, in fond, medaliile sunt oferite ca urmare a prestatiilor de pe forumurile cu subiecte juridice sau economice. Dar cine stie...poate ,asa cum am spus, se vor ivi niste sponsori. Ne dorim insa doar sa ne invitam toti prietenii , utilizatorii , sa participe .
Bradutii cu palarie
De omat ne cheam-acum.
Stim ca-i o copilarie,
Dar credem in Mos Craciun!
@flopeanu, felicitari pentru catren si pentru ca ati cutezat sa ...spargeti ghiata :D
Stau prin paduri , zeci de braduti,
Stau pe omat, mici si desculti,
Copilaria, jucausi sa isi petreca
Dorind ca mosul ,pe la ei sa treaca.

Alte discuții în legătură

Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)
Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)