avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incompatibilitate? Judecătorul care a judecat pe Fond ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incompatibilitate? Judecătorul care a judecat pe Fond a judecat și contestația la executarea silită

Am o speță în care judecătorul care a judecat în primă Instanță (pe Fond) a judecat și dosarul de Contestație la Executare Silită, care a fost ca urmare a sentinței date la Fond de același judecător.
Nu este o incompatibilitate evidentă, care trebuia urmată de o abținere (auto-recuzare) a acestui judecător care ... își judecă singur sentința ilegală dată la Fond ?
Ce se mai poate face, știind că acel dosar de Contestație la Executare Silită este pe rol, prin invocarea art. 442-444 din NCPC ?
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 06:14, 26 Iulie 2020
Sper că poate să-mi răspundă cineva la întrebarea referitoare la faptul că același judecător a judecat și în primă Instanță (la Fond), dar și Contestația la Executare Silită.
Este o aberație ca să ai același judecător, să-și poată judeca și contrazice propria sentință !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez dacă am depistat o mare eroare judiciară de tardivitate, știind că pe plicul aflat la dosar era trecută o dată cu 2 zile mai devreme ? flory_mr flory_mr Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă? flory_mr flory_mr Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)