avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa va interesati de ce la pensile militare nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa va interesati de ce la pensile militare nu se iau in ...

Va rog sa va interesati de ce la pensile militare nu se iau in calcul contributiile sociale pentru personalul militar care a avut anterior sau dupa desfasiurarea carierei militare activitatii in domeniul civil?

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Deny1970 Deny1970 Bunadimineata Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Este corect sa mi se oprească contribuția la pensii , eu fiind deja pensionar și nu ... (vezi toată discuția)
Pensie militara si pensie civila sunt pensionar militar, din ... Vio GEO Vio GEO PENSIE MILITARA SI PENSIE CIVILA Sunt pensionar militar, din 2005 dar am activat 12 ani si in viata civila unde am platit contributii la institutiile de stat. ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca pentru militarii de cariera noiklosa noiklosa Am discutat azi cu un comandor in rezerva care imi spunea ca militarii de cariera nu aveau carte de munca in anii 80-90-2000. Poate fi asa ceva adevarat ? (vezi toată discuția)