avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mașină cumpărată în concubinaj - cum îmi pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mașină cumpărată în concubinaj - cum îmi pot recupera banii?

Buna ziua am cumparat o masina impreuna cu prietena mea investind amandoi!contractul de vanzare l-am facut pe numele iei si acum ne-am despartit !cum imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 14:26, 27 Iulie 2020
Bună ziua,
Încearcă mai întâi pe cale amiabila. Sunt convinsa ca, deși e vorba de orgolii rănite, exista șanse de soluționare a problemei dacă se discuta cum trebuie.
Poți încerca să-i propui sa rămână la ea mașina și să-ți dea lunar o suma de bani pana când se acoperă jumătate din suma pe care ați investit-o în mașină sau sa vindeți mașina și sa împărțiți în mod egal suma rezultata din vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investiție în casa iubitului. se poate face un act la notar ca, în cazul unei eventuale despărțiri, să fiu despăgubită cu jumătate din suma cheltuită de amândoi? ContSters497945 ContSters497945 Buna ziua. Am si eu o intrebare: urmeaza sa remodelam casa iubitului cu un imprumut de nevoi personale pe numele iubitului deoarece el are salariul mai mare. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui imobil aflat in indiviziune ancristida ancristida Buna ziua, as dori sa stiu procedura in acest caz. Mai exact, se poate vinde un imobil aflat in proprietatea indiviza a 2 mostenitori? Nu mai trebuie facuta ... (vezi toată discuția)
Partaj credit si bunuri ascgmg ascgmg Buna ziua, Ma intereseaza care este din punct de vedere juridic cea mai corecta si echitabila varianta pentru situatia mea. In 2008 am luat un credit in ... (vezi toată discuția)