avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizație urmaș persoană deportată
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizație urmaș persoană deportată

Bună ziua! Dacă tatăl meu a beneficiat de pensie în baza legii 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate, deportate,conform legii promulgate la 15 07.2020 de Klaus Johannis, privind completarea Decretului - lege nr. 118/1990,constand în acordarea unei indemnizați lunare de 500 lei. Eu, copilul lui pot beneficia de aceasta indemnizație conform actualului decret?

Alte discuții în legătură

Drepturile urmașului unui deținut politic strămutat Alina1288 Alina1288 Bună ziua. Vă scriu in speranța că, cineva mă poate lămuri . Tatăl meu, fost deținut politic și după, strămutat, a beneficiat de indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 130 din 15 iulie 2020 pentru completarea art. 5 din decretul-lege ... atinas atinas LEGE nr. 130 din 15 iulie 2020pentru completarea art. 5 din Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive ... (vezi toată discuția)
Decretul 118/1990 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am si eu o singura intrebare: In cazul decretului-lege 118/1990, prin care se stabilesc indemnizatii pt persoanele persecutate, detinute etc. in ... (vezi toată discuția)