avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Virare pensie de pe cardul curatorului pe al ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Virare pensie de pe cardul curatorului pe al beneficiarului pensiei

Vreau să știu dacă pot vira pensia fratelui meu pe cardul meu.Eu sunt curator și ridic de la posta pensia acestuia .El este cu handicap gr.1 cu însoțitor ,am fost la CEC și au spus că nu se poate.Multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu maftei oana maftei oana buna ziua, o multa perioada de vreme am primit pensia prin posta si m-am hotarit sa o ridic prin banca cu cardul, daca o primeam pe data de 14-20 ale lunilor ... (vezi toată discuția)
Rol tutore in vanzarea unui teren mihaelabmihaela mihaelabmihaela Buna ziua, printr-o sentinta civila, sunt numita tutore al unei persoane majore cu handicap grav(fratele meu). Mama doreste sa vanda un teren (unde sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa primesc pensia pe card diacar diacar Buna ziua! Bunica are pensie militara de urmas (suntem din Cluj Napoca), momentan o primeste de la posta, cum se procedeaza pentru ca pensia sa fie primita pe ... (vezi toată discuția)