avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa stiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa stiu

buna ziua, o multa perioada de vreme am primit pensia prin posta si m-am hotarit sa o ridic prin banca cu cardul, daca o primeam pe data de 14-20 ale lunilor la posta, prin card care ar putea fi data multumesc daca veti reusi sau nu sa ma lamuriti
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:59, 5 Noiembrie 2010
Cu cateva zile mai devreme,fata de termenul de primire prin posta,deaorece transferul este mai rapid direct in card.
Asa cum spune si colega gi_jane2 transferul se realizeaza la aceeasi data ca si pana acum.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
casa de pensii va vira pensia la aceeasi data
Depinde de competenta bancii in raport cu posta.Atat la posta cat si la banca functioneaza oamenul.Oamenul, care in functie de necesitati, isi face meseria.La fel oamelii sunt si la CJP. Cand, cum, este in functie de oameli.Concluzia mea finala, e ca mai repede prin banca. Insa: ATM-ul n-are bani in burta,cere comision,(la fel si postasul)se poate urmari toata suma in caz de executare silita...
~ Conținut șters la cerere ~
in jurul datei de 14 ale lunii! ( la CEC Bank).
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
ctynn, utilizator

Alte discuții în legătură

Comision administrare banca neluipo neluipo sunt pensionar si am deschis un cont pentru pensie la Procredit bank. cand am initiat demersul, prin contract, am avut comision zero pe luna, apoi el a inceput ... (vezi toată discuția)
Pensie isth pe card croitoru_liana croitoru_liana Va rog sa-mi spuneti daca este corect/legal ca pe cererea de plata a pensiei isth esti obligat sa scrii ca te vei prezenta din trei in trei luni cu buletinul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa primesc pensia pe card diacar diacar Buna ziua! Bunica are pensie militara de urmas (suntem din Cluj Napoca), momentan o primeste de la posta, cum se procedeaza pentru ca pensia sa fie primita pe ... (vezi toată discuția)