avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plângere avocat pentru că nu mi-a apărat interesele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plângere avocat pentru că nu mi-a apărat interesele

Bună ziua!
Sînt într-un proces civil de moștenire, succesiune partaj judiciar, terminat pe data de 06.07.2020. Hotărîrea definitivă am primit-o pe data pe data de 15.07.2020 (data poștei) , cu drept de contestație pînă pe data de 15.08.2020.
La proces au luat parte: reclamanta, eu și 4 nepoți de la fratele decedat. După ce s-a făcut expertiza, reclamanta a trimis prin mandat poștal, ficărui nepot în parte, sulta ce i se cuvenea, iar mie , din sultă mi-a oprit cheltuieli de judecată, fără să aibă vreo dispoziție , ceva de la judecătorie, chiar dacă ” reclamanta nu solicită cheltuieli de judecată”. Nepoții nu s-au prezentat în instanță și nici nu au avut avocat, dar au fost cei mai cîștigați, fără nerivi, fără bătăi de cap, etc.
Eu am avut avocat , cu contract ( nu mai știu cît de valabil este și acesta) încheiat și plătit . Aici apare problema , că avocata nu mi-a spus, nu m-a avertizat, nu m-a înștiințat că oprirea din sultă nu este legală, practic a trecut de partea reclamantei și cu ajutorul avocatei plătită de mine, reclamanta m-a înșelat. Problema este că eu vreau să-i fac o plîngere avocatei pentru că nu mi-a apărat interesele și a trecut de partea reclamantei sprijinind-o să mă înșele. Știu că-mi vor sări toți în cap pentru demersul meu, dar cine greșește trebuie să și plătească, pentru că eu sînt și înșelată și cu banii luați, mai ales că avocata nu a depus în instanță chitanțele cu care eu am plătit-o, pentru a-mi primi cheltuielile de judecată înapoi, că instanța spune că ”plata cheltuielilor de judecată formate din onorariu avocat ca nefondată”.
Ce doresc eu: nu prea știu cum să fac această plîngere, aș vrea cîteva idei, sfaturi. Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
mioara țugui, utilizator

Alte discuții în legătură

cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata delia1988 delia1988 am avut un proces pe granituire EU AVAND CALITATEA DE PARAT 1)-PRIMA INSTANTA a hotarat ca paratul sa-i acorde cheltuieli de judecata in valoare de 462 lei ... (vezi toată discuția)