avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmaș și asigurarea de sănătate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmaș și asigurarea de sănătate

Bună ziua? Vin și eu cu o întrebare. Mama și sora mea au beneficiat de pensie de urmas timp de 6 luni, la momentul actual doar sora mea mai ia pensie de urmaș iar mama a rămas fără asigurare de sănătate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 31 Iulie 2020
Ca mamă poate deveni coasigurată la sănătate .

In acest caz, interesati-va la Casa de Asigurari de Sanatate ce acte trebuie sa depuna mama dvs pentru a deveni coasigurata sorei dvs. si unde.
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat chiroboceamihai chiroboceamihai sunt asigurat casaopsnaj din 2004 .dupa decesul tatalui mama a beneficiat 6 luni de pensie de urmas. in momentul de fata nu are nici un venit nu are firma ... (vezi toată discuția)
Nu lucrez, insa vreau sa ma asigur in sistemul public de sanatate mihaelaon mihaelaon Buna ziua! in 2009 am ramas fara loc de munca.am plecat in strainatate. acum m-am intors, am fost la medicul de fam si mi-a zis ca nu mai sunt pacienta lui ... (vezi toată discuția)
Coasigurat cristinaelena23 cristinaelena23 Buna dimineata, Am urmatoarea situatie: Unui angajat i-a decedat un parinte pensionar in ianuarie. Celalalt parinte nu mai era angajat(si nici pensionar) ... (vezi toată discuția)