Da, Asa este. Avocata din partea lor ne-a spus sa stam de vorba cu acel curier. Am făcut asta. Curierul a reacționat tare urat, deși i-am vb frumos. Si cum s-a zis si dansul a spus că nu avem dovadă, ca el nu isi aduce aminte de noi si ca nu i-am dat bani, pur si simplu ca ni le-a dat asa. Ei de la firma au scris pe factura fiscală "ramburs" dar 0 lei ca si cum plătim prin alta metoda. Au zis ca am plătit cu cardul, deși noi nu am selectat aceasta optiune si daca o făceam se vedea pe care doar. Deci a negat totul si va trebui să platim.
Curierul l-a rugat atunci pe tata sa se vada in parcare la dedeman, cand am vb acolo cei de la dedeman au vrut să ne ajute cu o filmare de pe camere in care se vede ca am plătit,
însă nu țineau filmările decât o lună, iar toata asta s-a intamplat acum dupa 4 5 luni de la cumpărare. Interesant e ca nu suntem singurii care au pățit asa, avocata lor ne-a spus că sunt mai mulți clienti in aceasta situatie si daca se deschide proces , ma gandesc ca va fi colectiv. Din pacate ei trag de bani doar de unde ii pot lua, cum nu sunt dovezi va dati seama ca vom plăti iar decat sa plătești in plus pt proces si avocat.
Adriandimitriu a scris:
din pacate, singurele dovezi legale ale unei plati cu numerar sunt chitanta sau bonul fiscal. curierul v-a cam...furat, cred. si nu neaparat firma de curierat, cat persoana care a facut livrarea.