avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DE PROPRIETATE VETERAN ORDINUL MIHAI VITEAZUL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DE PROPRIETATE VETERAN ORDINUL MIHAI VITEAZUL

Buna ziua,
Am un act de proprietate, acordat in baza Decretului 444/1953 si a Hotararii Consiliului de ministri nr3522/1953, pentru 5000 mp teren agricol, atribuit bunicului meu pentru ca a fost veteran de razboi, a luptat in divizia Tudor Vladimirescu si a fost decorat cu Ordinul militar Mihai Viteazul, Mama , urmasa de drept, a fost la primaria de care apartine terenul , iar o functionara de la primarie, i-a spus ca terenul este ocupat de proprietarul de drept si ca nu are unde sa-i dea in alta parte teren, asa ca, sa faca o cerere prin care sa ceara echivalarea terenului in bani, Raspuns la cerere nu a mai primit,ea nu s-a mai interesat si anul acesta a decedat, asa ca incerc sa merg pe fir sa vad ce e de facut. Am fost la primarie si inginera de la terenuri mi-a spus ca nu se mai dau terenuri veteranilor. Cum ma sfatuiti sa procedez? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)