avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu sunt asigurat CAS desi....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu sunt asigurat CAS desi....

Sunt persoana cu certificat de handicap grad mediu. Nu sunt angajat nicaieri, dar am un SRL la care sunt doar asociat unic si administrator, nu si angajat. Nu figurez ca persoana asigurata, desi am certificat de handicap iar veniturile obtinute prin aceasta societate sunt mult sub acel minim acceptat de lege de 26000 si ceva, anul trecut am avut profit de doar 290 de lei.
Nu ar fi normal sa figurez ca asigurat, datorita certificatului si sumei mult prea mici obtinute din SRL? Cei de la CAS din oras imi zic ca la ei figurez cu un PFA (lucru fals) si ca de aia nu beneficiez.
Ce trebuie sa fac pt a fi asigurat in aceste conditii particulare ale mele?
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
Alvisco, utilizator

Alte discuții în legătură

Administrator si beneficiar de concediu crestere copil in acelasi timp? moise_anca moise_anca Mai pusesem o data intrebarea, ma-ti rugat sa reformulez beneficiez de concediu crestere copil si vreau sa stiu daca pot sa-mi infiintez si un SRL(in care sa ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Nou asociat in srl AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt administratorul si unicul asociat al unei SRL din Noiembrie 2011. Vreau sa ma asociez cu inca o persoana in vederea accesarii unor furnizori ... (vezi toată discuția)