avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie gard teren intravilan! Doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie gard teren intravilan! Doresc sa construiesc un gard ...

Constructie gard teren intravilan!
Doresc sa construiesc un gard 25 metri fundatie boltari...si 100 metri stalpi cu plasa....cei 125 de metri sunt doar o latura a terenului care este intabulat ...am nevoie de autorizatie pt ambele tipuri de gard?....vecinul nu este de acord sa construim impreuna iar eu vreau sa construiesc pe terenul meu de la punctul zero inspre mine.....la ce distanta de limita hotarului pot construi gard daca vecinul nu este de acord si in ce conditii?...la primarie mi s a spus ca pot construi gard la 60 centimetri de linia hotarului inspre mine,deci cei 60 de centimetri ii raman vecinului?astept raspuns va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
cosmin30, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie gard intre mine si vecinul meu- am nevoie de autorizatie? shys shys Doresc sa construiesc un gard intre mine si vecinul meu, as dori sa stiu daca am nevoie de acordul acestuira si de autorizatie, mentionez ca vechiul gard este ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard de pe un teren proprietate b_mario77 b_mario77 Buna ziua! Detin un teren intravilan intr-un sat cca 2000mp. Din cauza unor probleme cu unul dintre vecini care sustinea ca am intrat pe terenul lui,nefiind ... (vezi toată discuția)
Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)