avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reînmatriculare mașină radiată
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reînmatriculare mașină radiată

Salut,

Asta iarna am radiat o masina (in stare de functionare). Atunci nu m-am gandit, dar acum as fi avut nevoie de ea pentru programul rabla. Ar fi vreo posibilitate sa o reinmatriculez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fara acordul proprietarului alabinas alabinas O sitiatie destul de ciudata ! Parintii detin o masina mai veche (nu circulau cu ea, doar plateau impotitul aferent), anu acesta au decis sa apeleze la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)