Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20.
Contractul este depus la anaf.
În contract am scris ca rezilierea se va opera fără alta notificare sau punere in întârzierea , evacuarea o va face proprietarul, fără a mai fi necesara interventia justiției.
Chiriași au schimbat yala, poliția nu se baga, cererea de evacuare o pot depune eu la judecatorie ? este model? Cat costa?
Multumesc anticipat!
Daca locatarii au incalcat clauzele contractual asumate,sunteti indreptatit sa solicitati evacuarea
Initial ,notificati oficial locatarul cu obligatia achitarii obligatiilor financiare contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata cheltuielilor aferente solutionarii in instanta civila
Gasiti pe net model actiune in evcuare,pe care o puteti persoanliza,sau pentru garantarea solutiei favorabile dv,pentru urgentarea procedurii,puteti apela la persoana specializata care sa va reprezinte si sa va apere interesele
Succes !
Evacuare chirias
oana1999
Buna ziua,
din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)