avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai

Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20.
Contractul este depus la anaf.
În contract am scris ca rezilierea se va opera fără alta notificare sau punere in întârzierea , evacuarea o va face proprietarul, fără a mai fi necesara interventia justiției.
Chiriași au schimbat yala, poliția nu se baga, cererea de evacuare o pot depune eu la judecatorie ? este model? Cat costa?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: miha12 , utilizator 13:49, 10 August 2020
Daca locatarii au incalcat clauzele contractual asumate,sunteti indreptatit sa solicitati evacuarea
Initial ,notificati oficial locatarul cu obligatia achitarii obligatiilor financiare contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata cheltuielilor aferente solutionarii in instanta civila
Gasiti pe net model actiune in evcuare,pe care o puteti persoanliza,sau pentru garantarea solutiei favorabile dv,pentru urgentarea procedurii,puteti apela la persoana specializata care sa va reprezinte si sa va apere interesele
Succes !
Am depus la judecatorie cerere de chemare in judecata pentru neplata chiriei,am platit taxa timbru 100 lei, care este etapa urmatoare?.

Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
miha12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias oana1999 oana1999 Buna ziua, din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)
Chirias nu vrea sa plece criss123 criss123 Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)