avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , va rog sa îmi recomandați un avocat/ ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , va rog sa îmi recomandați un avocat/ jurist cu ...

Buna ziua ,
va rog sa îmi recomandați un avocat/ jurist cu experiența în dreptul familiei și redobândire cetățenie romana , punctual pentru consultanta , solicitarea a informații ANC ,transcriere si execuator hotarare de divorț si după caz deschidere acțiune/acțiuni în instanta, .
Este vorba despre un copil minor cetățean al Rep. Moldova (a dobândit împreuna cu tatăl cetățenia romana după divorț) , eu fiind mama lui dețin permis de ședere și activez în România.Conform hotărârii de divorț se stabilește domiciliul copilului împreuna cu mama , adică cu mine .
Doresc sa obțin actele necesare pentru ca copilul sa locuiasca cu mine pe teritoriul Romaniei , fie prin obținerea actelor de cetățenie romana al copilului fie prin permis de ședere în baza reîntregirei familiei .
Menționez ca tatăl nu colaborează cu noi de mai bine de 2 ani și am depus plângere pentru abandon de familie în vara anului 2018 .
Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
Ana_Gincota, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sau resedinta mec mec Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de nastere eliberat de oficiul stare civila din r.moldova in registrul de stare civila roman dupa obtinerea cetateniei romane viocol viocol Sunt din Republica Moldova ,locuies c in Romania din anul 2018 impreuna cu familia mea,com.Vinatori,jud.Iasi,sotul meu este cetatean roman. Am permis de ... (vezi toată discuția)