Buna ziua ,
va rog sa îmi recomandați un avocat/ jurist cu experiența în dreptul familiei și redobândire cetățenie romana , punctual pentru consultanta , solicitarea a informații ANC ,transcriere si execuator hotarare de divorț si după caz deschidere acțiune/acțiuni în instanta, .
Este vorba despre un copil minor cetățean al Rep. Moldova (a dobândit împreuna cu tatăl cetățenia romana după divorț) , eu fiind mama lui dețin permis de ședere și activez în România.Conform hotărârii de divorț se stabilește domiciliul copilului împreuna cu mama , adică cu mine .
Doresc sa obțin actele necesare pentru ca copilul sa locuiasca cu mine pe teritoriul Romaniei , fie prin obținerea actelor de cetățenie romana al copilului fie prin permis de ședere în baza reîntregirei familiei .
Menționez ca tatăl nu colaborează cu noi de mai bine de 2 ani și am depus plângere pentru abandon de familie în vara anului 2018 .
Va multumesc !
Domiciliul sau resedinta
mec
Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)