avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru SRL

Bună ziua! În luna februarie am deschis la onrc un punct de lucru pentru un SRL, având contract de închiriere care începea de la 1 mai 2020.
În cele din urmă, magazinul care trebuia să fie acolo nu a mai fost deschis, contractul de închiriere a fost anulat. Spațiul a fost închiriat altei societăți .
Peste 2 ani vrem să deschidem într-un final magazinul. Spun asta pentru că aș dori să știu dacă trebuie neapărat închis acum punctul de lucru la ONRC sau îl putem lăsa așa până atunci, și dacă trebuie declarat la Anaf având în vedere că nu desfășurăm activitate propriu zisă acolo.
Mulțumesc pentru răspunsuri !
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
Andsr, utilizator

Alte discuții în legătură

Închidere sau suspendare punct de lucru srl Andsr Andsr Bună ziua! În februarie anul acesta am încheiat un contract de închiriere ce trebuia să înceapă la 1 mai, cu o perioadă de 2 ani. Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Închidere sau suspendare punct de lucru srl Andsr Andsr Bună ziua! În februarie anul acesta am încheiat un contract de închiriere ce trebuia să înceapă la 1 mai, cu o perioadă de 2 ani. Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)