avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, as avea o intrebare, in Romania, am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, as avea o intrebare, in Romania, am primit aceasta ...

Buna ziua, as avea o intrebare, in Romania, am primit aceasta sanctiune ''Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (1) C.proc.pen. raportat la art. 335 alin.1 C.pen. cu aplicarea disp. art. 396 alin.10 C.proc.pen. stabileşte pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare în sarcina inculpatului ALEXE PAUL SERGIU GYURI, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În baza art. 83 C.pen., amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C.pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul ALEXE PAUL SERGIU GYURI trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de munca; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 85 alin. (2) C.pen. impune inculpatului să execute următoarea obligaţie să nu conducă nici un fel de autovehicul pe durata termenului de supraveghere . În baza art. 86 alin. (1) C.pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Argeş. În baza art. 404 alin. (3) C.proc.pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească în favoarea statului suma de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă public azi, 06.12.2018.
Document: Hotarâre 328/2018 06.12.2018''
Totusi judecatorul mi-a permis sa imi pastrez permisul, care inca este valabil, intrebarea mea ar fi daca am dreptul sa conduc in alta tara?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:35, 3 August 2020
sunteti sub supraveghere pana in decembrie 2020. care alta tara? daca nu respectati conditiile vi se reactiveaza sanctiunea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit sentinta asta, acuma eu nu stiu daca am primit sau ... RealGhost RealGhost Am primit sentinta asta, acuma eu nu stiu daca am primit sau nu inapoi dreptul de conducere, trebuie sa ma duc la politie si sa intreb sau cum se ... (vezi toată discuția)
Salut imi poate da cineva câteva detalii și dacă pot părăsi țara Jiulianoo Jiulianoo Nume Calitate parte Carp Iulian Inculpat Şedinţe 17.10.2019 Ora estimata: 8:30 Complet: C2OP Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sau suspendat??? Nykuhd Nykuhd In hotararea de mai jos...nu se specifica...nimic despre permisul meu...!care sant pasii pt Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 2 ... (vezi toată discuția)