avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Discuție deschisă în Drept penal - probleme ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul ...

Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul
Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an ...

vantelus
Utilizator
19:43, 23 Iulie 2020
Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an și 4 luni cu suspendare și 60 de zile de munca în folosul comunitatii, în baza art. 336 alin. 1 cod penal și art. 335 alin.1, cod penal, sentinta data de tribunalul Orșova, întrucât acolo a săvârșit fapta, el fiind din Vaslui, din cele 60 de zile a efectuat doar jumătate, drept pentru care serviciul de probațiune de pe lingă Tribunalul Vaslui a sesizat Judecătoria Orșova cu privire la efectuarea doar a unei jumătăți din pedeapsa de munca în folosul comunității. Judecătoria Orșova a admis sisizarea și a dispus executarea pedepsei în regim de detenție 1 an și 4 luni definitiv și irevocabil.
Întrebarea mea este dacă pot face recurs după 3 luni pentru transformarea pedepsei cu închisoare cu una la domiciliu sau sub supraveghere și ce ar trebui sa fac în cazul în care se mai poate face ceva.
Cu respect va mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este definitiva, nu mai aveti ce face, trebuia sa va exercitati apararea in cadrul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an ... vantelus vantelus Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an și 4 luni cu suspendare și 60 de zile de munca în folosul comunitatii, în baza art. 336 ... (vezi toată discuția)
Bună seara, băiatul meu a avut o condamnare cu suspendare de ... vantelus vantelus Bună seara, băiatul meu a avut o condamnare cu suspendare de 1 an și 4 luni și 60 de zile de munca în folosul comunității, a efectuat jumătate din zile ... (vezi toată discuția)
Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)