avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua. aseara in jurulm orei 18.00 am sustras ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua. aseara in jurulm orei 18.00 am sustras dintr-un magazin ...

buna ziua. aseara in jurulm orei 18.00 am sustras dintr-un magazin 2 perechi lenjerie intima din prostie, la iesire m.a oprit securitatea am returnat produsele am vrut sa le platesc nu au fost de acord si au chemat politia. am mers la sectie am dat declaratie. dl comisar de acolo mi,.a spus ca nu se va intampla nimic grav dar eu nu imi gasesc linistea deloc.as vrea sa aflu si parerile dumneavoastra cu ce ar urma ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: eucalipt , utilizator 17:06, 4 August 2020
Depinde de incarcatura sectiei.
ADICA CAT DE MULTE CAZURI AU EI DE REZOLVAT INSEAMNA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat cornis cornis Baiatul meu in varsta de 30 de ani in 2017 ,impreuna cu un prieten au sustras din Kaufland unele produse in valoare de 490 lei au fost prinsi au predat ce au ... (vezi toată discuția)
Art 228 alin 1 .........cu art 35 alin 1 cod penal Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Am fost prins împreună cu un amic ..in Carrefour odata prejudiciul din seara respectiva a fost recuperat însă noi am furat de 5 ori ...furt in forma ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Horatiu1980 Horatiu1980 Am fost șef de tura la un lanț mare de magazine din CJ. În acest timp am sustras din seif suma de 10.000 de lei pe care nu i-am returnat ulterior. Am fost ... (vezi toată discuția)