avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca este legala ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca este legala urmatoarea situatie. ...

Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca este legala urmatoarea situatie. La 31 mai am reziliat contractul cu RDS-RCS. Dupa 2 luni am primit instientarea ca am datorie de 30 RON (valoarea abonamentului pentru o luna). Sunand la ei mi s-a spus ca la momentul rezilierii contractului ultima factura nu era emisa. Vreau sa mentionez ca la momentul rezilierii contractului am intrebat doamna la ghiseu daca mai am ceva de plata (am avut restante pana atunci si am platit o suma mai mare de 30 RON). Raspunsul a fost ca sunt la zi cu totul si contractul este reziliat. Intrebarea mea ar fi daca este legal sa mi se ceara sa achit o factura care reprezinta serviciile acordate in baza unui contract deja reziliat? Conditia de reziliere a contractului nu este cea de a nu exista restante pentru acest contract la data rezilierii? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Modificare / reziliere contract rcs rds georgebogdan georgebogdan Buna ziua. M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)