avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor Guvern telemunca-2500 de lei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor Guvern telemunca-2500 de lei

Buna ziua!
Pentru ajutorul acordat de Guvern mediului privat (cei 2500 de lei/angajat pentru telemunca), este sufiecinta decizia interna? Sau este necesarea inregistrarea telemuncii in Revisal?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Oug 132/2020 andreea.anghel1 andreea.anghel1 Buna ziua, Am o intrebare referitor la ajutorul de la stat conform OUG 132/2020 in valoare de 2500 Ron. De ex: Intr-o companie angajatii lucreaza in regim ... (vezi toată discuția)
2500 lei ajutorul de telemunca in starea de alerta pentru alti angajati decat cei pentru care s-a obtinut pentru starea de urgenta apetra apetra Am beneficiat de ajutorul de telemunca pentru angajati in starea de urgenta. In starea de alerta am mai angajat oameni, au revenit angajati din concediu ... (vezi toată discuția)
In legatura cu oug 132/2020, referitor la art. 6 care prevede ... icealin icealin In legatura cu OUG 132/2020, referitor la art. 6 care prevede sprijin financiar de 2500 lei pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada ... (vezi toată discuția)