avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2500 lei ajutorul de telemunca in starea de alerta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2500 lei ajutorul de telemunca in starea de alerta pentru alti angajati decat cei pentru care s-a obtinut pentru starea de urgenta

Am beneficiat de ajutorul de telemunca pentru angajati in starea de urgenta. In starea de alerta am mai angajat oameni, au revenit angajati din concediu crestere copil , respectiv angajati care nu au fost in telemunca in starea de urgenta au intrat in telemunca in starea de alerta. Se poate cere ajutorul de 2500 lei pentru telemunca pentru cei care nu au beneficiat? Respectam toate conditiile si pentru ei: acte aditionale, operare REVISAL, cel putin 15 zile lucratoare in telemunca in starea de alerta.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
apetra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 21 Decembrie 2020
Suma ,potrivit legii, se acordă, în ordinea depunerii solicitărilor, până la 31 decembrie 2020, din bugetul asigurărilor de șomaj, prin ANOFM, în limita fondurilor alocate cu această destinație, angajatorilor, pentru angajații care au lucrat în regim de telemuncă în perioada stării de urgență sau a stării de alertă pentru cel puțin 15 zile lucrătoare.

In speta, puteti beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă ... Popovici Alina Popovici Alina Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu ... (vezi toată discuția)
Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul ... goplanet goplanet Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul indi idual si trimite in telemunca. Angajatorul, in aceasta situatie nu trebuie sa asigure ... (vezi toată discuția)
Sprijin 2500 lei pentru telesalariati part time feliciaND feliciaND Buna ziua, Intrucat s-a publicat legea 282/2020 privind extinderea sprijinului de 2500 lei/telesariat si pentru perioada starii de alerta, va rog sa ma ... (vezi toată discuția)