avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am inteles ca se poate modifica prin act aditional ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul ...

Am inteles ca se poate modifica prin act aditional contractul indi idual si trimite in telemunca. Angajatorul, in aceasta situatie nu trebuie sa asigure suporrul tehnic, logistica si nu trebuie sa instruiască angajatul cum poate folosi echipamentul? Pentru a putea îndeplini sarcinile trasate imi trebuie calculator sau laptop cu mouse și suprafață de lucru pentru mouse plană, precum și traseu electric care sa poata susține aparatura deja aflată în priză în casă plus calculator. Nu mi se asigura. Trebuie sa lucrez in poala, la lumina unui led. Am defecțiuni la prize în casă și traseul electric este suprasolucitat și se arde frecvent. Poate sa ma scoată înapta de a duce la bun sfârșit sarcinile pe care ma obliga sa le execut, eu fiind trecuta in organigrama la compartimentul de servicii contra cost și relații cu publicul, informati si eliberare permise. Deci sarcinile trecute în fișa postului mi se vor schimba pentru a putea munci de acasa, în mod unilateral.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 15 Noiembrie 2020
Dacă vrea angajatorul.nu aveti sindicat?
Nu și nu am cum sa imi îndeplinesc sarcinile pe care mi le vor trece acolo dacă nu îmi asigura și logistica.

Antoanela Geaman a scris:

Dacă vrea angajatorul.nu aveti sindicat?

Se poate modifica prin decizie a angajatorului ...vedeti legea 55/2030.
Si daca nu am birou pe care sa pun laptopul personal cum lucrez? In poala? Legea care a acorda 2500 ron angajatorului pentru fiecare teleangajat care este?

Cornel Vasile a scris:

Se poate modifica prin decizie a angajatorului ...vedeti legea 55/2030.

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
goplanet, utilizator
OUG 132/2020 prevede ca, pentru desfășurarea activității în regim de telemuncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă, se acordă, o singură dată, angajatorilor pentru fiecare telesalariat un sprijin financiar în valoare de 2.500 lei în scopul achiziționării de pachete de bunuri și servicii tehnologice necesare desfășurării activității în regim de telemuncă.

Suma se acordă, în ordinea depunerii solicitărilor, până la 31 decembrie 2020, din bugetul asigurărilor de șomaj, prin ANOFM, în limita fondurilor alocate cu această destinație, angajatorilor, pentru angajații care au lucrat în regim de telemuncă în perioada stării de urgență pentru cel puțin 15 zile lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă ... Popovici Alina Popovici Alina Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)
Cum poti cheltui cei 2500 lei per angajat din grantul pentru ... Mr. M Mr. M Ordonanta spune ca poti cheltui cei 2500 lei pentru achizitionarea de laptop sau notebook, tabletă, smartphone, periferice aferente celor de mai sus, ... (vezi toată discuția)