avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, Am si eu cred o problema in domeniul auto. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, Am si eu cred o problema in domeniul auto. Locuiesc in ...

Salut,

Am si eu cred o problema in domeniul auto. Locuiesc in UK si pe perioada pandemiei pot lucra de acasa si am decis sa vin in Romania pentru o perioada de 2luni cu masina, pentru ca pot lucra si din Romania.


Masina are folii fumurii aplicate in UK, fara autorizatie RAR, doar pe geamurile laterale spate si luneta. Stiu ca luneta este exclusa din campul vizual daca am oglinzi exterioare, pe care le am.
Geamurile lateral fata si parbriz care sunt in campul vizual nu au nimic aplicat pe ele.

Intrebarile mele:
1. Este necesar certificatul RAR pentru foliile aplicate pe laterale spate si luneta?
2.Daca da, asta patesc toate autoturismele din Uniunea Europeana cand intra in tara si o tranziteaza? Pentru ca eu nu planuiesc sa stau in Ro sau sa inmatriculez masina, daca era cazul inmatricularii intelegeam.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
ciprian_stanciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Folii geamuri spate si lateral-spate. buna ziua, urmeaza sa plec ... yogea yogea Folii geamuri spate si lateral-spate. Buna ziua, urmeaza sa plec din UK in Romania pentru concediu cu masina. Masina are folie pe luneta si geamurile laterale ... (vezi toată discuția)