avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Folii geamuri spate si lateral-spate. Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Folii geamuri spate si lateral-spate. Buna ziua, urmeaza sa plec ...

Folii geamuri spate si lateral-spate. Buna ziua, urmeaza sa plec din UK in Romania pentru concediu cu masina. Masina are folie pe luneta si geamurile laterale spate. Asa am cumparat-o iar din ce stiu in UK nu ai nevoie de omologare atat timp cat este respectara limita de transparenta. Mentionez ca nu am nici un document referitor la transparenta etc. Stiu ca in Romania legea prevede sa fie omologate RAR insa eu sunt doar in vizita cu masina integistrata in UK. As vrea sa,stiu daca risc sa fiu amendat pentru asta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:57, 28 Iulie 2022
Daca sunteti oprit in trafic si nu prezentati documente justificative legale pentru folii ,ve-ti fi sanctionat
E o discutie lunga asta cu foliiile, si @ynocentta a mai fost avertizata pentru opinii neavizate:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Aplicare folie geamuri ContSters42601 ContSters42601 Buna seara ,va rog sa imi spuneti daca folia pe geamurile laterale spate si luneta poate fi facuta intr-un service autorizat RAR care poate elibera si un ... (vezi toată discuția)