avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Este eligibilă pentru obținerea de granturi?

Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 luni din 2020.
Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt administratorul unic al sc editura ...... srl, cu doi asociati, ... maneagheorghe10 maneagheorghe10 Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile Almaris Almaris Dupa discutii cu avocati, contabili, persoane care au SRL-uri am ramas tot cu nedumeriri legate de urmatoarele aspecte. Intentionez sa infiintez un SRL cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil (asociat unic, administrator) sorinccc sorinccc Buna ziua, intrucat am primit multe raspunsuri contradictorii pana acum, caut ceva clar in problema mea. Situatie actuala: - Sotia mea urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)