avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua! Doresc ca în viitorul apropiat să ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua! Doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie ...

Bună ziua!
Doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie auto cu/fără fise prin fonduri europene nerambursabile, în mediul rural. M-am interesat de documentele necesare și programe prin care pot aplica (de exemplu Start Up Nation), însă ceea ce nu înțeleg este dacă aplic pentru proiect și primesc banii, apoi încep construcția sau trebuie să folosesc fondurile proprii și mai apoi aplic o cerere pentru a primi banii înapoi? Și dacă îi primesc înapoi, în ce proporție îi primesc (50%, 70%, etc.).
Aștept răspunsurile dumneavoastră! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Spălătorie auto prin fonduri europene Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Am citit într-un articol că se oferă bani prin fonduri europene și pentru o spălătorie auto....Care sunt primi pași pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)