avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! acum 4 ani am cumparat o casa cu o mica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! acum 4 ani am cumparat o casa cu o mica gradina..790mp.Acum ...

Buna ziua! acum 4 ani am cumparat o casa cu o mica gradina..790mp.Acum o luna am dorit sa schimbam gardul..sa imprejmuim proprietatea cu un gard de beton..atunci a venit un domn din sat si ne a spus ca 2 m de la gard inspre interior sunt proprietatea lui..am masurat si am observat ca omul are dreptate..ca fostii proprietari ne au mintit...daca ii dam in judecata avem vreo sansa?sau e vina noastra ca la cumparare nu am masurat tot terenul?si daca gradina era imprejmuita cu bordura de ciment si gard , am luat de buna ca toata gradina e a noastra.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:29, 10 August 2020
Mergeti cu toate actele la avocat ca sa discutati.
Vedeti si situatia cu vreo uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o intrebare si mai multe nelamuriri!stau ... Alexandra Stela Alexandra Stela Buna seara! Am si eu o intrebare si mai multe nelamuriri!Stau intr.un sat mic din judetul Arad,vecinul meu si.a montat cosul de la centrala pe lemne spre ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala gresita? ce e de facut? mariob mariob In anul 2007 am cumparat 1000 mp teren impreuna cu socrii mei, terenul fiind ingradit cu un gard de plasa pe o bordura de beton ( si din aceasta cauza nu am ... (vezi toată discuția)