avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o explicatie la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea ...

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea situatie.
Am cumparat o casa batraneasca, cu gard din beton pe strada principala, iar intre vecini este turnata fundatie de 10 cm la sol pe care este pus gard din plasa cu stalpi de fier.
Acum doresc sa inlocuiesc plasa, cu gard din tabla cutata.

Am nevoie de vreo autorizatie?
Este adevarat ca inaltimea gardului nu poate depasi 2 metri (cu tot cu fundatie?)
Am nevoie de acordul vecinilor?

Multumesc!
Numai bine!
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
Cosmina2018, utilizator

Alte discuții în legătură

Gard intre proprietati 040779 040779 Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire Daniel Slabu Daniel Slabu Buna ziua, Vreau sa construiesc, pe lângă gardul existent intre mine și Vecinul meu, pe proprietatea mea un gard/paravan din tabla, deoarece am un vecin ... (vezi toată discuția)