avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre proprietati

Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier bagati in pamant fara beton si plasa de sarma si nu am proect la el. Doresc sa stiu daca pe acest gard pot sa pun tabla si la ce inaltime pentru ca vecinul ma urmareste tot timpul ce fac la mine in curte.Si peste un garaj lung de 7 metri vreau sa fac un gard de tabla. Pot sa fac acest lucru?
MUltumesc.
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 02:36, 16 Aprilie 2016
040779 a scris:

Pot sa fac acest lucru?

Teoretic va trebuie autorizatie de construire pentru ca s-ar modifica forma, materialele si aspectul arhitectural al gardului, practic insa, este discutabila chestiunea.
pentru siguranta cereti autorizatie de constructie.....daca nu cere si vecinul face reclamatie veti plati amenda...
SI pe garaj am nevoie de autorizatie pentru gard?
Ce inseamna "pe garaj", adica sus pe garaj sau pentru garaj sau altceva?
Intre garajul meu si garajul vecinului este limita de proprietate si acolo doresc sa fac gardul din tabla deasupra pe acoperis pe lungimea de 7 metri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea ... Cosmina2018 Cosmina2018 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o explicatie la urmatoarea situatie. Am cumparat o casa batraneasca, cu gard din beton pe strada principala, iar intre ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)