avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna la seara, eu lucrez in administratie la un spital ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna la seara, eu lucrez in administratie la un spital suport ...

Buna la seara, eu lucrez in administratie la un spital suport covid in toata aceasta perioada am avut 4 cazuri de colegi pozitivi, intrebarea mea este noi cei din administratie de ce nu beneficiam de stimulentul de risc in valoare de 2500 ron?Multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Stimulent risc covid-spital suport Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Sunt asistent medical și lucrez in spital suport Covid. Împreună cu colegii mei in luna martie am tratat un pacient depistat pozitiv,au luat ... (vezi toată discuția)
Stimulent covid 19 goegbv goegbv Buna ziua. Lucrez ca asistent medical la spitalul CF Craiova, spital suport covid 19. Doresc sa stiu daca beneficiez de acest stimulent de 2500 lei. Am avut ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)